VIŠTIENOS IR LĘŠIŲ SRIUBA

Paskelbė:
27 Kovo 2019

    • vištienos krūtinėlių: 1
    • porų: 0,5
    • morkų: 1
    • česnako: 1 skiltelės
    • salieros stiebų: 1
    • raudonųjų lęšių: 0,5 puodelio
    • vištienos sultinio: 500 mililitrų
    • konservuotų smulkintų pomidorų: 200 gramų
    • aliejaus
    • druskos
    • juodųjų pipirų
    • petražolių
  1. Iš pradžių dideliame puode ant šaukšto aliejaus apkepinkite vištienos filė, pasmulkintą į kelis norimo dydžio gabalus. Po 5 minučių išimkite bei atidėkite. Attvėsintą sutarkuokite arba smulkiai supjaustykite.
  2. Tuomet į tą patį puodą įpilkite dar vieną šaukštą aliejaus bei apkepkite susmulkintus porus ir česnaką, paskui sudėkite morkas ir salierus. Įmaišykite lęšius, supilkite sultinį, koservuotus pomidorus bei virkite maždaug 20 minučių.
  3. Po kurio laiko įmaišykite vištieną, pagardinkite pagal savo skonį druska ir pipirais. Patiekite su grietine, kapotomis žolelėmis bei traškia duona. Mėgaukitės.:)
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно