Naminiai braškiniai - jogurtiniai ledai










Paskelbė:
28 Balandžio 2021

Ingredientai


  • Braškės sutrintos su cukrumi: ~0,5 litro
  • Natūralus jogurtas: 350 gramų
  • Grietinė: 3 valgomųjų šaukštų
  • Cukrus: 2 valgomųjų šaukštų

Recepto paruošimas


1. Į braškes sutrintas su cukrumi sudedame natūralaus jogurto indelį, grietinę ir cukrų (cukraus dedame pagal savo skonį - man patinka saldesni ledai, tad kitą kartą dėčiau daugiau cukraus).
2. Viską gerai išmaišome, dalį supilstome ledams skirtus indelius (3 indelius užpildžiau), o likusią masę supilame į pailgą plastikinį indą (geriausiai būtų imti pailgą, šitaip greičiau pradeda stingti).
3. Įdedame į šaldymo kamerą ir paliekame maždaug 2 valandas stingti.
4. Po 2 valandų masę, kuri buvo indelyje permaišome, kad būtų vientisa masė, tą patį pakartojame dar po geros valandos. Po 3-4 valandų jau turėsime skanius jogurtinius ledus!
5. Lieka pasiimti šaukštą skirtą ledams, įdėti kelis rutuliukus į indelį bei skanauti.
Patiko? pasidalink:
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:


Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно