Pomidorų užkandis










Paskelbė:
09 Geg. 2021

Ingredientai:

  • Pomidorai – kiekis jūsų nuožiūra;
  • česnakai – 3-4 skiltelės;
  • žalumynai;
  • saulėgrąžų ar alyvuogių aliejus – 200 gramų;
  • actas 9% – 40 mililitrų;
  • druska – 1 arbatinis šaukštelis;
  • cukrus – 1 arbatinis šaukštelis;
  • pipirai – 1/4 arbatinio šaukštelio.

Gaminimas:

Į trintuvą supilkite aliejų, actą, druską, cukrų, pipirus. Įberkite žalumynų, pasirinkite juos pagal savo skonį (krapai, petražolės, kalendra, raudonėlis, bazilikas). Visus ingredientus reikia gerai sutrinti.

Paimkite norimą kiekį pomidorų ir supjaustykite juos skiltelėmis. Sumaišykite kitų ingredientų padažą, tada atsargiai juo apšlakstykite pomidorus. Nebūtina sunaudoti viso padažo, viską darykite pagal savo skonį. Likusią padažo dalį galite pasidėti į šaldytuvą ir sunaudoti vėliau. Sumaišykite užkandį, perkelkite į gražią lėkštę ir patiekite. Rekomenduojama šį patiekalą suvalgyti tą pačią dieną, kitą dieną jis jau bus sugedęs. Skanaus! 

Patiko? pasidalink:
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:


Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно