Vokiška bulvių mišrainė su silke










Paskelbė:
09 Geg. 2021

Ingredientai


  • išfiliuota silkė: kiek norisi
  • su lupena virtos bulvės: 9
  • švieži agurkai: 2
  • marinuoti agurkai: 4 (tinka ir rauginti agurkai)
  • svogūnai: 1 (mažo)
  • salieras: 1 stiebo
  • kaparėliai: 2 šaukštų
  • grietinė
  • majonezas
  • grūdėtosios garstyčios
  • petražolės: nemažo kuokšto
  • citrinos: 0,5
  • grūsti pipirai
  • druska.

Recepto paruošimas


1. Pirmiausia silkės filė supjaustykite juostelėmis ir išdėliokite lėkštėse porcijomis - vienam asmeniui reiktų dėti vieną silkės pusę.
2. Bulves išvirkite su lupena ir atvėsinkite.
3. Po to bulves supjaustykite stambiais kubeliais.
4. Tada svogūną supjaustykite itin smulkiai ir nugesinkite pusės citrinos sultimis.
5. Tuomet visa kita sumaišykite tarpusavyje: bulves, šiaudeliais supjaustytus agurkus, salierą, kaparėlius ir petražoles.
6. Padažui sumaišykite grietinę, majonezą bei garstyčias, berkite prieskonius, gautą mišrainę dėkite šalia jau išdėliotos silkės. Patiekite ir lepinkitės nuostabiu skoniu! :)
Patiko? pasidalink:
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:


Raktažodžiai:
vokiska bulviu misraine silke
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно