RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ










Paskelbė:
27 Kovo 2019

    • karšto rūkymo žuvis (labai tinka ešerys arba jūros lydeka)
    • svogūnai: 1
    • obuoliai: 1
    • konservuoti žirneliai: pagal skonį
    • penkių pipirų mišinys
    • svogūno laiškai
    • krapai
    • aliejus
    • majonezas
  1. Iš pradžių pakepame susmulkintą svogūną ant šlakelio aliejaus, kol truputį pagels. Paliekame atvėsti.
  2. Tuomet išdarinėjame rūkytą žuvį, plėšome ją gabaliukais bei dedame į salotinę. Suberiame žirnelius (be skysčio), sudedame kubeliais supjaustytą obuolį bei kepintus svogūnus. Supjaustome svogūno laiškus ir krapus bei taip pat sudedame į salotinę. Pagardiname pipirais. Druskos į šią tikrai nereikia, nes žuvis dažnai būna ir taip ganėtinai sūroka.
  3. Galiausiai sumaišome viską su majonezu arba aliejumi (čia jau kaip jums skaniau). Patiekiame ir skanaujame!
Patiko? pasidalink:
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:


Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно