Kaip greitai sumarinuoti skumbrę. Pora valandų – ir viskas

Skani marinuota skumbrė yra vienas geriausių užkandžių tiek ant šventinio stalo, tiek ir bet kurią darbo dieną. Todėl šiandien pasidalinsime su savo skaitytojais labai paprastu, bet beprotiškai skaniu šios sveikos žuvies paruošimo receptu. Sėkmės gaminant!


Ingredientai

  • 2 didelės skumbrės
  • Lauro lapas
  • 1 šaukštas cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis maltų juodųjų pipirų
  • 125 ml acto
  • 3 šaukštai druskos
  • 125 ml alyvuogių arba saulėgrąžų aliejaus
  • 3 vidutiniai svogūnai
  • žalumynai pagal skonį

Paruošimas

1.Pirmiausia turite kruopščiai išvalyti žuvį. Norėdami tai padaryti, nukirpkite uodegas ir pelekus, taip pat peiliu išimkite vidurius. Kelis kartus nuplaukite po tekančiu vandeniu ir supjaustykite porcijomis.
2.Supjaustykite svogūną dideliais pusžiedžiais arba žiedais.
3.Supilkite šiltą virintą vandenį į indą ir į jį įpilkite augalinio aliejaus, juodųjų pipirų, acto, druskos ir cukraus. Išmaišykite ir palikite atvėsti.
4.Skumbrės ir svogūno žiedų gabaliukus dėkite sluoksniais į stiklainius, pradedant žuvimi. Ant viršaus dėkite lauro lapus ir mėgstamus prieskonius, taip pat smulkintas žoleles. Jei norite, pridėkite citrinos gabaliuką.
5.Užpildykite stiklainius marinatu ir leiskite jam valandą marinuotis. Tada įdėkite į šaldytuvą bent 4 valandoms.






Patiko? pasidalink:


Komentarai:

Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно