Senoviškai marinuoti baravykai
Paskelbė:
26 Lapkričio 2019
Ingredientai 
  • Baravykai pagal skonį    
  • Lauro lapai 4 vnt.    
  • Gvazdikėliai pagal skonį    
  • Juodieji pipirai
  • Krapų stiebai pagal skonį    
  • Druska 3 skiltelė    
  • Česnakai

Marinatui
  • (1 l vandens): 4 šaukštelis   
  • Druska 4 šaukštelis    
  • Cukrus 0,6 stiklinė    
  • Actas žiupsnelis    
  • Citrinos rūgštis

Gaminimas

Grybus nuvalykite, nuplaukite, sudėkite į puodą, užpilkite nedideliu kiekiu vandens. Pasūdykite ir virkite 40 min., nugriebdami putas. Išvirusius grybus nukoškite. Grybus kartu su prieskoniais sudėkite į stiklainius. Pasiruoškite marinatą. Į vandenį suberkite druską, cukrų, actą, citrinos rūgštį ir užvirkite. Karštu marinatu užpilkite grybus. Stiklainius su grybais statykite į puodą su karštu vandeniu. 0,5 l stiklainius sterilizuokite 45 min., 1 l stiklainius – 1 val. Užsukite dangtelius, stiklainius apverskite ir palikite atvėsti.


Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно