Traškūs bavariški agurkai žiemai
Paskelbė:
11 Lapkričio 2019
Ingredientai

1 l stiklainiui:
agurkai -1 kg
svogūnas – 1 maža galvutė
morkos – 0,5 vnt
česnakas – 2-3 skiltelės
krapai
cukrus – 2 arbatiniai šaukšteliai
druska – 1 arbatinis šaukštelis
actas 9% – 45 ml

Paruošimas:

Užmerkiame agurkus šaltame vandenyje 4-5 valandoms.
Į sterilizuotų stiklainių dugną dedame pirmiausia morką, supjaustytą griežinėliais,česnako skilteles, krapo šakelę ir supjaustytą svogūną.
Paskui nupjauname agurkų galiukus ir tankiai sudedame į stiklainį. Pilame į stiklainį druską, cukrų ir actą.
Užpilame šaltu vandeniu ir sterilizuojame.
Dedame stiklainį su agurkais į puodą, užpilame vandeniu „iki pečių“ ir sterilizuojame nuo vandens užvirimo momento puode ne ilgiau 3 min.
Paskui iškart užsukame dangteliu ir užklojame kol pilnai atauš.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно