KEPTOS STINTOS (+ MARINATAS)










Paskelbė:
29 Kovo 2019

    • stintos
    • druska
    • malti pipirai
    • paprasti kvietiniai miltai
    • sviestas: kepimui (arba aliejus)
  • Marinatui (1 kilogramui stintų):
    • svogūnai: 1
    • saliero kotai: 1
    • morkos: 1 (nedidelės)
    • įvairių rūšių pipirai
    • lauro lapeliai: 3
    • gvazdikėliai: 3
    • cukrus: 1 šaukšto
    • baltojo vyno actas: 1 stiklinės
    • vanduo: 2 stiklinių
    • druska: trupučio
  1. Pirmiausia stintas paruošiame kepimui: nuplauname, nukerpame galvas, prakerpame pilvus bei išvalome vidų. Pabarstome druska bei pipirais. Tuomet voliojame miltuose bei kelias minutes apkepame svieste iš abiejų pusių. Skanaujame apsilaižydamos pirštelius.
  2. Arba dar išsiverdame marinatą (visus ingredientus paverdame kelias minutes, kad plonai supjaustytos daržovės kiek suminkštėtų) bei užpylusios keptas žuveles palaikome per visą naktį. Skanaujame!
Patiko? pasidalink:
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:


Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно