Desertas - veganiški šokoladiniai putėsiai










Paskelbė:
29 Geg. 2021

Ingredientai


  • riebus kokosų pienas: 250 mililitrų
  • kakava: 4 valgomųjų šaukštų
  • klevų sirupas: 4 valgomųjų šaukštų
  • vanilės ekstraktas: 1 arbatinio šaukštelio
  • agar agar milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
  • kokoso drožlės (pabarstymui)

Recepto paruošimas


1. Pirmiausia kokosų pieną supilkite į prikaistuvį ir šakute paplakite, kad šiek tiek suputotų.
2. Tada sudėkite kakavą, klevų sirupą, vanilę ir agar agar miltelius. Gerai išmaišykite.
3. Pakaitinkite iki virimo. Svarbu kaitinti, nes taip agar agar milteliai yra suaktyvinami, kad desertas sutirštėtų.
4. Supilkite į indelius, kuriuose patieksite desertą. Pabarstykite kokoso drožlėmis.
5. Dėkite į šaldytuvą mažiausiai 2 valandoms sustingti. Skanaukite!
Patiko? pasidalink:
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:


Raktažodžiai:
veganiski sokoladiniai putesiai
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно