Varškėtukai, minkštučiai viduje ir traškūs išorėje
Paskelbė:
26 Sausio 2020
Rekomenduoju prie jų labai paprastą, bet šaunų padažą iš grietinės, tirpinto sviesto ir vegetos. Aš nemėgstu naudoti papildomų riebalų, tačiau jei jų nebijote, prieš dedant į orkaitę, apšlakstykite varškėtukus augaliniu aliejumi. Bus dar skaniau.

Reikės:
  • 400 g varškės;
  • 1 didelio kiaušinio;
  • 300 ml miltų;
  • 1 a.š. kepimo miltelių;
  • Žiupsnelio druskos;
  • 1 v.š. cukraus;
  • Pusės stiklinės maltų džiūvėsėlių.

Gaminame

* Varškę sumaišom su kiaušiniu, druska, kepimo milteliais ir cukrumi. Įminkome miltus. Drėgnomis rankomis formuojame nedidelius kamuoliukus ir pavoliojame maltuose džiūvėsėliuose. Sudedame į skardą, išklotą kepimo popieriumi ir ranka šiek tiek priplojame prie dugno.

* Pašauname į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių ir kepame apie 20 minučių, kol varškėtukai ima švelniai ruduoti.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно