Karštas špinatų ir artišokų padažas

Ingredientai
50g Majonezo
50g Grietinės (30%)
50g Mozarella sūrio
10g Česnakų
200g Špinatų
50g Parmezano sūrio
0.5vnt. Čili pipirų
100g Tepamų sūrelių
200g Artišokų (virtų)
Šis špinatų ir artišokų padažas vartojamas kaip dažomasis padažas, t.y. su įvairiais sūriais sausainiais, virtomis ar keptomis daržovėmis ir pan.
Gaminimas
Visus reikalingus produktus susmulkiname, sudedame į kepimo indą ir dedame į orkaitę ar mikrobangų krosnelę ir pakepame apie 10 minučių (kol visas sūris išsilydys).
Patiekiame su traškučiais ar mėgstamais sūriais sausainiais.
VISO: 1233 kcal, 44g angliavandenių, 54g baltymų, 96g riebalų, 188mg cholesterolio.
50g Majonezo
50g Grietinės (30%)
50g Mozarella sūrio
10g Česnakų
200g Špinatų
50g Parmezano sūrio
0.5vnt. Čili pipirų
100g Tepamų sūrelių
200g Artišokų (virtų)
Šis špinatų ir artišokų padažas vartojamas kaip dažomasis padažas, t.y. su įvairiais sūriais sausainiais, virtomis ar keptomis daržovėmis ir pan.
Gaminimas
Visus reikalingus produktus susmulkiname, sudedame į kepimo indą ir dedame į orkaitę ar mikrobangų krosnelę ir pakepame apie 10 minučių (kol visas sūris išsilydys).
Patiekiame su traškučiais ar mėgstamais sūriais sausainiais.
VISO: 1233 kcal, 44g angliavandenių, 54g baltymų, 96g riebalų, 188mg cholesterolio.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

9 dalykai, kurių jokiu būdu negalima šildyti mikrobangų krosnelėje

Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins

Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?

Mėsainis Insanity

Avokade keptas kiaušinis

Kiaušinių, pomidorų ir špinatų apkepas

Kesadilijos su žaliosiomis paprikomis

Bulvių ir pomidorų užkepėlė

Aštri daržovių sriuba

Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija

Čili sriuba su faršu

Lazanija su vištiena

Aštri topinambų sriuba

Cukinijų ir feta sūrio apkepas su ryžių plutele

Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele

Kesadilija (Quesadilla) su feta sūriu

Kepto kalafioro mišrainė su feta sūriu

Vištienos ir salierų salotos

Bulvių plokštainis su mėsos faršu (kugelis)

Baravykų sriuba

Trinta morkų sriuba

Lęšių sriuba

Pupelių ir česnakų padažas

VIŠTŲ KEPENĖLĖS SU KEPTOMIS BULVĖMIS