Bene gardžiausi keksiukai – su obuoliais ir traškia kokosų plutele
Paskelbė:
22 Lapkričio 2019
Apie 16 keksiukų

Keksiukams:

150 g minkšto sviesto
120 g cukraus
2 kiaušinių
žiupsnelio druskos
150 g miltu
1 a.š. kepimo miltelių
50 ml pieno
3 dideli obuoliai

Kokosų plutelei:

90 g kokosų drožlių
75 g miltų
60 g rudojo cukraus
50 g minkšto sviesto
1/3 a.š. cinamono

Gaminame

* Keksiukai. Sviestą su cukrumi ir druska išplakti iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius ir kaskart paplakti apie 1 min. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti. Suberti į sviesto masę ir šaukštu atsargiai išmaišyti. Supilti pieną ir dar kartą viską permaišyti. Sudeti mažais kubeliais supjaustytus obuolius, sumaišyti su tešla.
* Kokosų plutelė. Suberti į dubenį visus sausus produktus. Sudėti sviestą ir viską rankomis trinti, kol susidarys drėgni trupiniai.
* Į keksiukų formeles dėti tešlos (apie 2/3 formelės), viršų užbarstyti kokosų trupiniais.
Kepti iki 190C įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min., kol keksiukų viršus gražiai paruduoja. Skanaus!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно