Bene gardžiausi keksiukai – su obuoliais ir traškia kokosų plutele
Apie 16 keksiukų
Keksiukams:
150 g minkšto sviesto
120 g cukraus
2 kiaušinių
žiupsnelio druskos
150 g miltu
1 a.š. kepimo miltelių
50 ml pieno
3 dideli obuoliai
Kokosų plutelei:
90 g kokosų drožlių
75 g miltų
60 g rudojo cukraus
50 g minkšto sviesto
1/3 a.š. cinamono
Gaminame
* Keksiukai. Sviestą su cukrumi ir druska išplakti iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius ir kaskart paplakti apie 1 min. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti. Suberti į sviesto masę ir šaukštu atsargiai išmaišyti. Supilti pieną ir dar kartą viską permaišyti. Sudeti mažais kubeliais supjaustytus obuolius, sumaišyti su tešla.
* Kokosų plutelė. Suberti į dubenį visus sausus produktus. Sudėti sviestą ir viską rankomis trinti, kol susidarys drėgni trupiniai.
* Į keksiukų formeles dėti tešlos (apie 2/3 formelės), viršų užbarstyti kokosų trupiniais.
Kepti iki 190C įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min., kol keksiukų viršus gražiai paruduoja. Skanaus!
Keksiukams:
150 g minkšto sviesto
120 g cukraus
2 kiaušinių
žiupsnelio druskos
150 g miltu
1 a.š. kepimo miltelių
50 ml pieno
3 dideli obuoliai
Kokosų plutelei:
90 g kokosų drožlių
75 g miltų
60 g rudojo cukraus
50 g minkšto sviesto
1/3 a.š. cinamono
Gaminame
* Keksiukai. Sviestą su cukrumi ir druska išplakti iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius ir kaskart paplakti apie 1 min. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti. Suberti į sviesto masę ir šaukštu atsargiai išmaišyti. Supilti pieną ir dar kartą viską permaišyti. Sudeti mažais kubeliais supjaustytus obuolius, sumaišyti su tešla.
* Kokosų plutelė. Suberti į dubenį visus sausus produktus. Sudėti sviestą ir viską rankomis trinti, kol susidarys drėgni trupiniai.
* Į keksiukų formeles dėti tešlos (apie 2/3 formelės), viršų užbarstyti kokosų trupiniais.
Kepti iki 190C įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min., kol keksiukų viršus gražiai paruduoja. Skanaus!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Velykiniai lizdeliai - šokoladiniai mufinai

Raudonojo aksomo tortas

Minkštas ir drėgnas pyragas „Zebras“

Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Veganiški keksiukai su razinomis

Veganiškas pyragas su obuoliais be kiaušinių

Klasikinis medaus tortas

Šokoladinis karamelinis pyragas

Varškės sausainiai „Žąsies kojelės“

Krafinai

Tortas „Plombyras“

Klasikinis tiramisu

Greitas Obuolių pyragas

Šokoladinis kavos tortas

Greitai paruošiami avižiniai ir graikiško jogurto keksiukai

Tiesiog nepakartojamas: „Rafaelo“ tortas

Velykinis „Napoleonas“

KALAKUTIENOS KEKSIUKAI SU OBUOLIAIS

PURŪS BLYNAI SU OBUOLIAIS

VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS

Kondencuoto pieno keksiukai

Šventėms – tortas „Snickers“

Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“