KALAKUTIENOS KUKULIAI

- kalakutienos faršas: 700 gramų (galite naudoti ir kitokį)
- česnakų granulės: 3 šaukštelių
- druska: 1 šaukštelio
- malti pipirai: 1 šaukštelio
- kiaušiniai: 2
- džiūvėsėliai: 100 gramų
- paprikos milteliai: 0,5 šaukštelio
- Padažui:
- aštrus kiniškas padažas: 0,5 stiklinės
- rudas cukrus: 2 šaukštų
- obuolių actas: 2 šaukštų
- druska
- malti pipirai
- Pirmiausia kepimo skardą išklojame su kepimo popieriumi. Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių temperatūros.
- Visus padažui skirtus ingredientus sudedame į prikaistuvį bei ant vidutinės ugnies maišydamos kaitiname, kol masė taps vientisa ir cukrus ištirps. Tada nukeliame nuo viryklės bei atvėsiname. Jei padažas gavosi skystokas, per daug nesijaudinkite, vėsdamas jis sutirštės.
- Tuomet kukuliams skirtus ingredientus sudedame į dubenį bei gerai išmaišome, kad visi produktai susijungtų. Rankomis suformuojame norimo dydžio kukulius bei dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos. "Šauname" į įkaitintą orkaitę bei kepame maždaug 15 minučių.
- Kai kukuliai iškepa, ištraukiame iš orkaitės. Dviejų šaukštų pagalba imame iškeptus kukulius bei apveliame juos padažu.
- Galiausiai patiekiame su pasirinktu mėgiamu garnyru. Skanaujame!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Mėsos kukuliai su troškintais moliūgais

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Šventėms – tortas „Snickers“

Kiaušinius dažome natūraliai

KALAKUTIENOS KUKULIAI SU SŪRIU

KALAKUTIENOS IR RYŽIŲ KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE

KALAKUTIENOS KUKULIAI

ŽUVIES KUKULIAI ČESNAKINIAME GRIETINĖLĖS PADAŽE

Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis

KALAKUTIENOS KUKULIAI SU ŠPINOKAIS IR SŪRIO PADAŽU

JAUTIENOS KUKULIAI SU PAPRIKA IR ANANASAIS

KEPTI MĖSOS FARŠO KUKULIAI SU BULVĖMIS

Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu

ŠILKINIAI BULVIŲ KUKULIAI SU FARŠO PADAŽU

Plikyta tešla. Iš jos galima gaminti plikytus pyragaičius (eklerus).

JAUTIENOS KUKULIAI SŪRIO PADAŽE

Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu

Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"

ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE

Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“

LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS

KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS

Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins

KALAKUTIENOS IEŠMELIAI SU POMIDORAIS