KALAKUTIENOS KUKULIAI
Kategorija: Kalakutiena
- kalakutienos faršas: 700 gramų (galite naudoti ir kitokį)
- česnakų granulės: 3 šaukštelių
- druska: 1 šaukštelio
- malti pipirai: 1 šaukštelio
- kiaušiniai: 2
- džiūvėsėliai: 100 gramų
- paprikos milteliai: 0,5 šaukštelio
- Padažui:
- aštrus kiniškas padažas: 0,5 stiklinės
- rudas cukrus: 2 šaukštų
- obuolių actas: 2 šaukštų
- druska
- malti pipirai
- Pirmiausia kepimo skardą išklojame su kepimo popieriumi. Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių temperatūros.
- Visus padažui skirtus ingredientus sudedame į prikaistuvį bei ant vidutinės ugnies maišydamos kaitiname, kol masė taps vientisa ir cukrus ištirps. Tada nukeliame nuo viryklės bei atvėsiname. Jei padažas gavosi skystokas, per daug nesijaudinkite, vėsdamas jis sutirštės.
- Tuomet kukuliams skirtus ingredientus sudedame į dubenį bei gerai išmaišome, kad visi produktai susijungtų. Rankomis suformuojame norimo dydžio kukulius bei dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos. "Šauname" į įkaitintą orkaitę bei kepame maždaug 15 minučių.
- Kai kukuliai iškepa, ištraukiame iš orkaitės. Dviejų šaukštų pagalba imame iškeptus kukulius bei apveliame juos padažu.
- Galiausiai patiekiame su pasirinktu mėgiamu garnyru. Skanaujame!
Mėsos kukuliai su troškintais moliūgais
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Šventėms – tortas „Snickers“
Kiaušinius dažome natūraliai
KALAKUTIENOS KUKULIAI SU SŪRIU
KALAKUTIENOS IR RYŽIŲ KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
KALAKUTIENOS KUKULIAI
ŽUVIES KUKULIAI ČESNAKINIAME GRIETINĖLĖS PADAŽE
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
KALAKUTIENOS KUKULIAI SU ŠPINOKAIS IR SŪRIO PADAŽU
JAUTIENOS KUKULIAI SU PAPRIKA IR ANANASAIS
KEPTI MĖSOS FARŠO KUKULIAI SU BULVĖMIS
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
ŠILKINIAI BULVIŲ KUKULIAI SU FARŠO PADAŽU
Plikyta tešla. Iš jos galima gaminti plikytus pyragaičius (eklerus).
JAUTIENOS KUKULIAI SŪRIO PADAŽE
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
KALAKUTIENOS IEŠMELIAI SU POMIDORAIS