Kreminė vištiena su grybais
Paskelbė:
24 Geg. 2020

Ingredientai:


  • vištų filė be odos: 4
  • aliejus: 2 šaukštų
  • pievagrybiai: 300 gramų
  • druska: pagal skonį
  • malti pipirai: pagal skonį
  • sviestas: 2 šaukštų
  • česnakas: 3 skiltelių
  • miltai: 1 šaukšto
  • vištienos sultinys: 150 mililitrų
  • grietinėlė: 125 mililitrų
  • parmezano sūris: 50 gramų

  1. Recepto paruošimas:

  2. Pirmiausia vištienos filė supjaustome į 4 gabaliukus (iš viso gausis 16 gabaliukų).
  3. Dedame į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepiname, kol vištiena gražiai apskrunda ir iškepa.
  4. Išimame iš keptuvės ir atidedame į šoną.
  5. Tuomet į keptuvę sudedame griežinėliais supjaustytus pievagrybius ir pakepiname, kol apskrus.
  6. Išimame iš keptuvės.
  7. Keptuvėje ištirpiname sviestą ir jame pakepiname susmulkintus česnakus.
  8. Beriame miltus ir išmaišome.
  9. Kai jau miltų masė sutirštėja, pilame sultinį ir grietinėlę, beriame tarkuotą sūrį, druską, pipirus ir maišome, kol masė sutirštės.
  10. Po to į keptuvę dedame vištienos gabaliukus, grybus ir dar patroškiname keletą minučių.
  11. Patiekiame su savo mėgstamu garnyru ir lepinamės!
  12. Pastebėjimas: Amerikoje toks patiekalas labai dažnai yra patiekiamas su makaronais.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно