„Garbanotas“ pyragas su varškės įdaru.
Ingredientai:
Tešlai:
– 100 g sviesto
– 50 g cukraus
Įdarui:
– Bet kokie pagal jūsų pageidavimą vaisiai iš uogienės ar konservų sirupe ( tokiu atveju leisti sirupui gerai nutekėti), džiovintos slyvos ar kiti džiovinti vaisiai.
Paruošimas:
1. Ruošiame tešlą. Sviestą iš anksto išimti iš šaldytuvo, kad jis būtų minkštas.
2. Sutrinti jį su cukrumi, tryniu, kepimo milteliais ar gesinta soda.
3. Palaipsniui suberti miltus, išmaišant minkštą tešlą.
4. Paimti 20-25 cm diametro formą, sutepti sviestu ir truputį pabarstyti miltais.
5. Dėti tešlą į formą, išlyginti dugną ir padaryti nedidelius bortelius.
6. Dėti formą su tešla į šaldytuvą 20-30 min.
7. Išėmus iš šaldytuvo, dėti ant jos vaisių sluoksnį, o ant jo – varškės įdarą.
8. Įjungti orkaitę, kad ji įkaistų iki 180 laipsnių.
9. Varškės įdaras: sutrinti visus įdaro ingredientus iki kreminės būsenos.
10. Garbanėlės: sumaišyti drožles, sviestą ir cukrų, pabarstyti pyragą.
11. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti apie valandą. Kad kokosų drožlės per daug nepatamsėtų ( tada pyragas bus negražus), pyragą pirmąsias 40 kepimo minučių pridengti folija, paskui ją nuimti.
Gero apetito!
– 0,5 kg varškės
– 100 g cukraus
– 1 citrinos žievelė
– vanilino pakelis
– 3 kiaušiniai
– 1 valgomasis šaukštas krakmolo
„Garbanėlėms“:
– 150 g kokoso drožlių
– 70 g cukraus
– 100 g sviesto
Tešlai:
– 100 g sviesto
– 50 g cukraus
Įdarui:
– Bet kokie pagal jūsų pageidavimą vaisiai iš uogienės ar konservų sirupe ( tokiu atveju leisti sirupui gerai nutekėti), džiovintos slyvos ar kiti džiovinti vaisiai.
Paruošimas:
1. Ruošiame tešlą. Sviestą iš anksto išimti iš šaldytuvo, kad jis būtų minkštas.
2. Sutrinti jį su cukrumi, tryniu, kepimo milteliais ar gesinta soda.
3. Palaipsniui suberti miltus, išmaišant minkštą tešlą.
4. Paimti 20-25 cm diametro formą, sutepti sviestu ir truputį pabarstyti miltais.
5. Dėti tešlą į formą, išlyginti dugną ir padaryti nedidelius bortelius.
6. Dėti formą su tešla į šaldytuvą 20-30 min.
7. Išėmus iš šaldytuvo, dėti ant jos vaisių sluoksnį, o ant jo – varškės įdarą.
8. Įjungti orkaitę, kad ji įkaistų iki 180 laipsnių.
9. Varškės įdaras: sutrinti visus įdaro ingredientus iki kreminės būsenos.
10. Garbanėlės: sumaišyti drožles, sviestą ir cukrų, pabarstyti pyragą.
11. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti apie valandą. Kad kokosų drožlės per daug nepatamsėtų ( tada pyragas bus negražus), pyragą pirmąsias 40 kepimo minučių pridengti folija, paskui ją nuimti.
Gero apetito!
– 0,5 kg varškės
– 100 g cukraus
– 1 citrinos žievelė
– vanilino pakelis
– 3 kiaušiniai
– 1 valgomasis šaukštas krakmolo
„Garbanėlėms“:
– 150 g kokoso drožlių
– 70 g cukraus
– 100 g sviesto
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins

Vištienos galantinas. Įdaryta višta.

Kiaušinius dažome natūraliai

BULVIŲ PYRAGAS SU BROKOLIAIS IR SŪRIU

Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Tarkuotų bulvių pyragas su sūriu ir česnaku

Klasikinis medaus tortas

Šokoladinis karamelinis pyragas

Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru

Krafinai

Minkščiausi ir greičiausi obuolių suktinukai.

3 geriausi naminių saldainių paruošimo receptai!

Kefyrinis tortas „Juodasis princas“

BISKVITINIS PYRAGAS SU UOGIENĖS PERTEPIMU

Tortas „Raffaello“

Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“

“Bounty” – nekeptas varškės tortas

Greitas Obuolių pyragas

Labai skanios spurgos

KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS

KREMINIS VARŠKĖS PYRAGAS

Šventėms – tortas „Snickers“

Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“