Orkaitėje keptas omletas
Kategorija: Apkepai
Ingredientai
- 0.25 arb. š. Druskos
- 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
- 10vnt. Kiaušinių
- 15g Svogūnų laiškų
- 110g Cheddar sūrio
- 0.5 arb. š. Kumino miltelių
- 80g Paprikų (raudonųjų)
- 100g Jalapenų (marinuotų)
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 220°C.
- Torto formą ištepame riebalais.
- Dideliame inde išplakame kiaušinius. Įmaišome sūrį, smulkintas aitriąsias ir saldžiąsias paprikas, svogūnų laiškus bei kuminą. Pagardiname druska ir pipirais.
- Pilame masę į kepimo formą ir kepame 15-20 minučių, kol kiaušiniai pilnai iškeps.
- Patiekiame nedelsiant.
Šventėms – tortas „Snickers“
Vegetariška Korma
Sūrio spurgos su jalapenu
Enčilados su vištiena ir špinatais
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Kesadilijos su žaliosiomis paprikomis
Bulvių ir pomidorų užkepėlė
Omletas su bulvėmis ir sūriu
Čili dešrainiai
Citrininis pyragas
Aštri topinambų sriuba
Tortas „Juodasis miškas“
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
Šokoladinis tiramisų tortas
Kiaušinius dažome natūraliai
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Tortas „Raffaello“
Čili sriuba su faršu
Šokoladinis maskarponės tortas su kava
Mėsainis Insanity
Velykinis „Napoleonas“
Špinatų ir aviečių salotos
Vištienos apkepas su daržovėmis
Omletas su bulvėmis ir grybais