Enčilados su vištiena ir špinatais

Kategorija: Užkandžiai / Vištiena ir paukštiena


Enčilados su vištiena ir špinatais

Paskelbė:
15 Geg. 2020
Šiame recepte naudojau maltą vištieną, kuri buvo kepta su česnakais ir cukinijomis. Paragaukite šių skanių vištienos enčiladų su fetos sūriu ir špinatais ir jūs!

Ingredientai:


    • malta vištiena: 500 gramų
    • česnakas: 2 skiltelių
    • cukinijos: 1 
    • aliejus
    • Santa Maria Fajita Spice Mix Original prieskoniai: 1 pakelio
    • Santa Maria Tortilla Corn & wheat Medium tortilijos: 1 pakelio (8 vienetų)
    • Santa Maria Green Jalapeño: 3 valgomųjų šaukštų
    • svogūnai: 1 
    • pomidorai: 1
    • špinatai: 200 gramų 
    • šviežios kalendros: 1 ryšulėlio
    • Feta sūris: 150 gramų
    • druska

  1. Recepto paruošimas:

  2. Pirmiausiai įkaitiname orkaitę iki 225 laipsnių temperatūros.
  3. Supjaustome česnakus ir cukiniją bei pakepame juos aliejuje, kol suminkštės.
  4. Sudedame maltą vištieną ir pakepame maišydami. Kai mėsa paruduos, užberiame prieskonius ir pamaišome.
  5. Pripildome tortilijas vištienos įdaru ir susukame.
  6. Sudedame susuktas tortilijas į riebalais pateptą kepimo indą. Padedame į šalį.
  7. Supjaustome aitriąsias paprikas Jalapeno, svogūnus ir pomidorus.
  8. Įkaitiname keptuvę su 2 valgomaisiais šaukštais aliejaus.
  9. Sudedame pjaustytus svogūnus, pomidorus ir aitriąsias paprikas. Pakepame kol suminkštės.
  10. Sudedame špinatus, pamaišome, kol suminkštės.
  11. Sudedame daržoves į dubenį ir pridedame kalendros. Naudodami maisto smulkintuvą, padarome švelnų špinatų padažą. Įpilame vandens jei reikia. Pasūdome.
  12. Ant kepimo inde esančių tortilijų supilame padažą ir sutrupintą fetos sūrį.
  13. Pakepame orkaitėje maždaug 10 minučių kol sūris pagels. Skanaus!




Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: