Kopūstų salotos su kefyro užpilu
Paskelbė:
31 Sausio 2020
300 g kopūsto (~pusę galvos)
1 morkos
50 g krapų
100 g žaliųjų svogūnų
Padažui:
2 v.š. grietinės
2 v.š. kefyro
1 a.š. garstyčių
žiupsnelio druskos, cukraus, pipirų 


Daržoves apdorojam ir dedam į vieną dubenį: burokine tarka sutarkuojam kopūstą, pasmulkinam svogūną, krapusmorkąsutarkuojam smulkesne nei burokine tarka.
Padažui atskiram dubenėlyje sumaišom grietinę, kefyrą, garstyčias, druską, cukrų ir pipirus, gerai išmaišome. Viską pilame į salotas ir išmaišome.

Skanaujame su pasirinktu karštu patiekalu :).

Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно