SKANIAUSIA VIŠTIENA (MARINATAS VIŠTIENAI IR JAUTIENAI)










Paskelbė:
29 Kovo 2019

    • vištiena: ~750 gramų
    • aliejus: šlakelis (kepimui)
    • sojos padažas: 4 valgomųjų šaukštų
    • medus: 3 valgomųjų šaukštų
    • baltojo vyno actas: 2 valgomųjų šaukštų
    • česnakas: 2 skiltelių (arba džiovintas česnakas)
    • maltas imbieras: 1 valgomojo šaukšto
    • alyvuogių aliejus: 175 mililitrų (į marinatą)
    • šviežiai malti juodieji pipirai: 1 arbatinio šaukštelio
  1. Iš pradžių vištieną nuplauname bei leidžiame vandeniui nuvarvėti.
  2. Tuomet dideliame dubenyje sumaišome visas marinato sudėtines dalis.
  3. Tada mėsą panardiname į skystį bei kelis kartus apverčiame.
  4. Leidžiame pasimarinuoti mažiausiai 4 valandas prieš kepant, bet idealiausia jei marinuosis per visą naktį.
  5. Po to įkaitiname keptuvę, įpilame šlakelį aliejaus bei sudedame vištienos gabalėlius. Įpilame vandens bei troškinti, kol mėsa suminkštėja ir dailiai apskrunda. Labai gardu valgyti su troškintomis daržovėmis. Skanaus!
  6. Pastebėjimas: Vištieną labai rekomenduojame palikti pasimarinuoti per visą naktį, tuomet skonis bus pats geriausias.
  7. Pastebėjimas: Marinatas paprastas bei greitai pagaminamas. Tik tenka palaukti, kol galima kepti. Toks marinatas tinka ir vištienai ir jautienai. Jeigu Jums norisi aitrumo, įmaišykite truputį čili pipiriukų. Mėsa gaunasi labai minkšta bei įgauna nepakartojamą skonį ir aromatą. Tikrai labai rekomenduojame išmėginti.
Patiko? pasidalink:
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:


Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно