Silkės ir grybų mišrainė
Paskelbė:
02 Vasario 2020
Produktai:
  • 2 sūdytos ar rūkytos silkės arba silkių filė
  • 200 g sūdytų grybų
  • 200 g pievagrybių
  • 400 g pomidorų
  • 2 svogūnai
  • 2 kiaušiniai
  • 1 marinuotas agurkas
Padažui:
  • stiklinė grietinės ar majonezo
  • 2 šaukštai varškės

  1. Susmulkiname grybus, pievagrybius, pomidorus, agurką ir svogūnus. Skystį, išsiskyrusį po pomidorų ir marinuoto agurko pjaustymo, persipilame į dubenėlį. Pievagrybius pakepame.
  2. Kiaušinius kietai išverdame ir nulupame. Vieną puselę supjaustome griežinėliais, o likusius sukapojame.
  3. Išdarytas ir išmirkytas silkes ar jų filė supjaustome siauromis juostelėmis.
  4. Pasiruošiame padažą. Grietinę ar majonezą sumaišome su ištrinta varške ir pomidorų bei marinuoto agurko skysčiu.
  5. Galiausiai visus produktus gerai išmaišome ir patiekiame salotinėje.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно