VOKIŠKA BULVIŲ MIŠRAINĖ










Paskelbė:
29 Kovo 2019
  • bulvės: 5
  • svogūnai: 1
  • rauginti agurkai: 2-3 (marinuoti agurkai netinka)
  • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
  • cukrus: 0,5 arbatinio šaukštelio
  • actas: 1 valgomojo šaukšto
  • vanduo: 1 stiklinės
  • majonezas: kelių šaukštų
Iš pradžių svogūną supjaustome pusžiedžiais, sudedame į dubenėlį, įberiame druską ir cukrų. Svogūnus užpilame su verdančiu vandeniu bei įpilame actą. Paliekame pasimarinuoti mažiausiai 10-15 minučių.
Tuomet bulves nuskutame bei išverdame. Atvėsusias bulves perpjauname išilgai perpus bei supjaustome riekelėmis. Lygiai taip pat supjaustome ir raugintus agurkus.
Tada į dubenį sudedame supjaustytas bulves, agurkus, nusausintus svogūnus bei sumaišome viską su mėgstamu majonezu. Mėgaujamės!
Patiko? pasidalink:
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:


Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно