SALOTOS SU PARŪKYTA ANTIENOS FILE

- mėgiamų salotų mišinys: 200 gramų
- sūdyta rūkyta antienos filė: 80 gramų (tinka ir vištiena)
- įvairiausių rūšių pomidorai: 250 gramų
- šviežias agurkas: gabaliuko
- minkštas sūris salotoms: 150 gramų
- juodosios alyvuogės
- tirštas balzamiko actas: šlakelio
- druska
- malti juodieji pipirai
- alyvuogių aliejus
- Iš pradžių salotas išdėliojame lėkštėse. Dedame supjaustytus pomidorus, agurkus ir sūrį, taip pat uždedame po keletą juodųjų alyvuogių. Pridedame rūkytos antienos file.
- Tuomet viską apšlakstome tirštu balzamiko actu ir alyvuogių aliejumi, pagardiname pagal savo skonį druska bei maltais juodaisiais pipirais. Patiekiame ir mėgaujamės!
- Pastebėjimas: Tokiomis salotomis galima vaišinti netikėtai (arba tikėtai) užsukusius svečius - jos gaunasi gurmaniškos, traškios ir lengvos - tikrai sužavės ne vieną.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Laikantis šių nesudėtingų taisyklių orchidėjos džiugins gausiais žiedais

Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins

Gaivios salotos su pankoliu ir avokadu

Chicken nuggets arba orkaitėje kepti traškūs vištienos gabaliukai

Patys skaniausi orkaitėje kepti karšti sumuštiniai su tunu

Keptuvėje keptos kepenėlės su pievagrybiais ir svogūnais

Norisi paragauti ko nors nauja? Išbandykite šias vištienos ir pomidorų salotas!

Mini krepšeliai - užkandėlės jūsų šventiniam stalui

Nerealiai skani Kūčių silkė su morkomis, svogūnais ir razinomis

Salotos „Šviežios“ iš agurkų žiemai

Kepenėlių salotos su daržovėmis

KLASIKINĖS GRAIKIŠKOS SALOTOS

JAUTIENOS STEIKAS SU HOLLANDAISE PADAŽU

JAUTIENOS STEIKAS SU DARŽOVĖMIS

JAUTIENOS STEIKAS SU ČESNAKINIU SVIESTO PADAŽU

KALAKUTIENOS KEPSNELIAI SU POMIDORŲ IR PAPRIKŲ PADAŽU

CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS

ŽEMAIČIŲ BLYNAI KEPTI ORKAITĖJE

DARŽOVIŲ APKEPAS SU ŠVIEŽIOMIS BULVĖMIS IR ANTIENA (ARBA VIŠTIENA) ORKAITĖJE

SMAGŪS VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ VĖRINUKAI

Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį

TRADICINĖS GRAIKIŠKOS SALOTOS

ŽALIOSIOS SALOTOS SU LAŠIŠA

Kepta antienos krūtinėlė su apelsinų padažu