Laimingos moters receptas: Kas neatleistina moteriai virš 40

Kategorija: Naudingi patarimai


Laimingos moters receptas: Kas neatleistina moteriai virš 40

Paskelbė:
23 Geg. 2020
Moteris kuriai jau "virš 40" metų yra to privilegijuoto amžiaus, kai nuo jos yra nuimame visi apribojimai bei draudimai. Tai nuostabus amžius, kai "jau" ir "dar" yra tobuloje harmonijoje bei absoliučioje pusiausvyroje. Kai grožis bei patirtis susijungia kartu, ir jūsų valia valdyti savo gyvenimą.

Bet yra tam tikras sąrašas, ko neturėtų daryti moteris "virš 40".

Taigi, kas yra neatleistina moteriai, kuriai jau "virš 40"

Gėdytis savo nuostabaus amžiaus. Labai juokinga bandyti yra bandyti nuslėpti savo metus. Taip, jūsų "dvasinis" amžius gali būti daug mažesnis už biologinį. Bet, kad ir kaip tu prisižiūrėtum, tu vis tiek būsi  keturiasdešimtmetė (penkiasdešimtmetė ir taip toliau) moteris, kuri "atrodo jauniau savo amžiaus". Nesivaikome praeinančios jaunystės. Paleidžiame ją.

Būti atlaidžiai vyrams. Praėjo laikas, kai tu rasdavai pateisinimų jų abejingumui bei nedėmesingumui. Kai užmerkdavai akis prieš jų klaidas. Kai atleisdavai neteisybę ir melą. Tai jau praeityje. Dabar tokie santykiai tik sumažina tavo vertę (o gali būti, kad taip buvo visada).

Atstumti savo vaikų pagalbą. Taip, jie įprato tave matyti stiprią bei nepriklausomą. Bet gal jau atėjo laikas jiems suprasti, kad tau taipogi kartais norisi tapti tiesiog silpna moterimi, kuriai reikalingas vaikų palaikymas?

Taupyti savo pačios sąskaita. Kiek tu save atsimeni, nuolatos visiems artimiesiems kažko trūko. Ir jų poreikiai būdavo svarbiausi. O savos reikmės būdavo nustumiamos į antrą planą: kremas pigesnis, pėdkelnės susiūtos, apatiniai – tiks ir tie patys. Tam atėjo pabaiga! Puošiame save, lepiname ir popiname! Juk tu karalienės amžiaus. O karalienei neatleistina vaikščioti 3 metus su tokia pačia rankine!

Atsiduoti nenaudingiems apgailestavimams bei kartiems prisiminimams. Geriausia yra disponuoti praleistu laiku gyvenime konstruktyviau! O paprasčiau pasakius - gyventi būtent šiuo momentu.

Gėdytis savo pačios kūno lovoje. Atsiminame, jei vyriškis yra su jumis čia ir dabar, vadinasi, tu jam patinki tokia kokia esi. O trūkumų tikriausiai turi visi.

Gaišti savo pačios laiką žmonėms, su kuriais tau neįdomu, kurie neįtakoja tavo kaip asmenybės augimo. Apie visokius energetinius vampyrus bei pavyduolius nėra ko ir kalbėti. Vejame juos kuo toliau nuo savęs su šluota!

Ir paskutinis: moteriai, kuriai jau "virš 40" neatleistina būti nelaimingai. Tad būname visos laimingos bei mylimos!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: