Ką daryti, jei norite per savaitę numesti iki 8 kilogramų?

Kategorija: Naudingi patarimai


Ką daryti, jei norite per savaitę numesti iki 8 kilogramų?

Paskelbė:
25 Geg. 2020
Ar Jūs ieškote greičiausio svorio metimo būdo?

Po keletos savaičių planuoji dalyvauti dideliame vakarėlyje ir norisi rengtis savo pačią gražiausią, aptemptą suknelę? Ar planuose yra kita labai svarbi data už dviejų savaičių?

Čia pateiktos žinios jums yra svarbios, nes padės tau niekada netapti dietinių tablečių arba reklamų auka. Viskas, ko tau reikia, yra sveika mityba ir griežtas režimo laikymasis.

Pirma taisyklė: negalima valgymų per šią ypatingą savaitę.

Sotus maistas kartą per dieną nepadeda numesti svorio! Geriausiu atveju turėtumėte stengtis užtikrinti, kad pertraukos tarp valgymų nebūtų ilgesnės nei trys valandos!

Antra taisyklė: jūs neturite badauti. Pajutę alkį – valgome iškart!

Jeigu norisi maksimaliai numesti svorio. Aiškiai vykdome instrukcijas, nusiperkame tinkamų produktų. Šis planas padeda numesti 5-8 kilogramus per savaitę. Jeigu laikotės taisyklių.

Pirma diena.

Tai yra tikriausiai pati svarbiausia jūsų programos diena. Tad ji turi būti skirta vaisiams. Valgome visus jums patinkančius vaisius.

Labai svarbu yra neįtraukti bananų. Ir atminkite, kad geriausia tinka arbūzai bei melionai. Nepamirštame vengti kitų produktų: nei žalių, nei virtų daržovių.

Taipogi šią dieną reikia išgerti 8–12 stiklinių vandens. Jeigu proceso metu jaučiate alkį, padidiname porcijas. Susidarome asortimentą. Griežtai draudžiama alkti.

Antroji diena.

Ją skiriame daržovėms. Pasirenkame tas, kurios patinka. Galima virti, galima vartoti žalias. Bet jeigu gaminame maistą, įsitikiname, kad nenaudojame nei druskos, nei aliejaus.

Šią dieną labai svarbu bent kartą suvalgyti porciją virtų bulvių. Tai bus saugu. Geriausia yra susikoncentruoti į morkas, brokolius, agurkus, moliūgą, salotas, kopūstus ir baklažanus.

Jeigu viską darote teisingai, tuomet eisite į tualetą keletą kartų per dieną. Tai yra būtina norint "sutvarkyti" tavo virškinimo sistemą. Ir nepamirštame išgerti 8-12 stiklinių vandens!

Trečia diena

Tai vaisių bei daržovių dietos diena. Galima valgyti bet ką iš sąrašo, negalima tik bulvių ir bananų.

Svarbiausia nemaišome vaisių ir daržovių, nevalgome jų kartu. Pasigaminame sau vaisių lėkštę pusryčiams, salotas be prieskonių pietums, vakarienei renkamės keletą vaisių.

Kaip ir pirmąsias dvi dienas, nepamirštame gerti daug vandens.

Ketvirtoji diena.

Šią dieną laikomės bananų bei pieno dietos. Per dieną turi suvalgyti 8-10 bananų ir išgerti 3 stiklines pieno. Daugiau nieko negalima valgyti!

Galima pagalvoti, kad jausitės alkani, bet nustebsite, kaip gerai jausitės. Svarbiausia yra nepamiršti, kad tą dieną reikia valgyti bent 4-is kartus. 

Geriame pieną pusryčiams, pietums ir vakarienei. Ir mes užtikriname, kad dienos metu nepajusite jokių alkio ženklų!

Penkta diena.

Jeigu jums patinka pomidorai, tuomet penktoji diena bus šventė. Pietums reikia suvalgyti puodelį ryžių, o per pusryčius ir vakarienę - išvis 6-7 didelius pomidorus.

Organizmas šią dieną pagamins daug labai šlapimo rūgšties. Tad turėsite pabandyti išgerti 12-15 stiklinių vandens.

Šeštoji diena

Pietus jums leidžiama suvalgyti puodelį ryžių. O likusią dienos dalį laikomės augalinės dietos - vaisiai bei daržovės.

Jums neprireiks kentėti: iki to laiko priprasite valgyti nedaug ir jausitės daug geriau nei šios savaitės pradžioje.

Septinta diena.

Tai yra paskutinė tavo dietos diena. Tu turite teisę į nedidelį dubenį ryžių ir visas jūsų norimas (mėgstamas) daržoves. 

Šią dieną negalite valgyti vaisių, bet tą dieną visas maistas turi būti užgeriamas vaisių sultimis. Žinoma, tik šviežiai išspaustomis.

Neabejokite, kad laikydamiesi šios griežtos dietos, per savaitę pastebimai numesite svorio. 

Ir tuomet nebegalėsite priaugti svorio, nes ši dieta idealiai valo jūsų virškinimo sistemą. Jūs galite valgyti daug, bet nepriaugti svorio! Žinomą, kalbame tik apie sveiką maistą, o ne čipsus, traškučius ir panašiai.

Kartoti šią dietą reikia ne dažniau kaip kartą per vieną mėnesį. 
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: