Ūkiškas muilas – tiesiog nepakeičiamas produktas!

Kategorija: Naudingi patarimai


Ūkiškas muilas – tiesiog nepakeičiamas produktas!

Paskelbė:
21 Geg. 2020
Tokia priemonė toli lenkia įvairiausias buitinės chemijos naujoves, štai Jums keletas patarimų, kur naudoti ūkinį muilą.

Sveikata ir grožis:
- Užtepus ūkišku muilu smulkius įbrėžimus, įpjovimus bei žaizdeles galite žymiai sumažinti infekcijos riziką ir pagreitinti patį gijimą.
- Jei norisi, išvengti mėlynės atsiradimo susitrenkus, galite pridėti ledo iš šaldytuvo, o galite patepti sumuštą vietą ūkišku muilu ir nei guzo, nei mėlynės!


- Esant pėdų grybeliui - mums reikia tik praplauti pažeistas vietas muilu, iš pagrindų patrinant šepetėliu, leidžiame išdžiūti ir patepame odą jodu. Taip pat, norint pašalinti pėdų grybelį, galite jas plauti ūkišku muilu ryte ir vakare 7 dienų bėgyje.
- Jei norisi išvengti sudirginimo skutantis bei depiliuojantis visai nėra būtinna pirkti brangių kremų ir gelių. Pakaks vos vieną kartą po procedūros išmuilinti odą ūkišku muilu.


- Taip pat Naudinga plauti galvą ūkišku muilu porą kartų per mėnesį, perskalaujant plaukus po plovimo citrinos sulčių arba acto tirpalu. Plaukai taps tankūs bei stiprūs, dings pleiskanos, plaukai nustos lūžinėti ir slinkti.
- Pėdų nuospaudos bei įtrūkimai dingsta, jeigu kelias dienas iš eilės darysite voneles pėdoms iš 2 litrų vandens, 1 arbatinio šaukštelio sodos bei 1 valgomojo šaukšto trinto ūkiško muilo.


Valykite ir skalbkite:
- Ūkiškas muilas mūsų buityje yra tiesiog nepakeičiamas daiktas dėl labai paprastos priežasties - jis yra natūralus, saugus bei hipoalerginis.
- Išmuilinus ūkišku muilu suteptas drabužio vietas prieš dedamos skalbimo mašiną ten nebeprireiks berti nei skalbimo miltelių, nei baliklio, nei minkštiklio - rūbai ir taip paliks švarūs, minkšti bei purūs.


- Ūkiškas muilas išplaus indus bei idealiai išskalbs drabužius net šaltame vandenyje, o tai itin aktualu sodų ir sodybų sezono metu. Taip pat, vandenį, likusį po tokių procedūrų, galite drąsiai pilti ant žemės bet kurioje vietoje - jis visiškai nekelia jokios grėsmės augalams.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: