Aviečių ir braškių šerbetas
Paskelbė:
29 Kovo 2019
INGREDIENTAI:
 PORCIJŲ SKAIČIUS: 2

200 gramųšaldytų aviečių
300 gramųšaldytų braškių"Braškės, įvairių rūšių"40% nuolaida  -  daugiau >
100 mililitrųvandens
1 saujelėledukų
3 šaukšteliaicitrinų sulčių



PARUOŠIMO BŪDAS:
 PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 5 MIN.
1.
Įdėti į plaktuvą avietes su braškėmis ir plakti.

2.
Tada įdėti ledukus kartu ir įpilti citrinos sultis, kelias minutes paplakti, kol pasidarys vientisa masė.

3.
Kad geriau plaktųsi, galima įpilti ir vandens.

4.
Kai viskas gerai išsiplaks, visą masę supilstyti į taures.

5.
Galima papuošti citrinos griežinėliu arba braškėmis. Skanaus!!! :)


Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно