Tešla minkštutėlė, lyg pagalvė, tik vieno ingrediento dėka
Kategorija: Naudingi patarimai
Pyragėliai – mano vaikystės užkandis. Labai seniai, dar prieš atsirandant madingam žodžiui snek‘as, o šokoladiniai batonėliai, jogurtai ir sūdyti kepti riešutėliai tapo įprastiniu užkandžiu kiekvienam, nuo 7 iki 70, pyragėliai su įvairiausiais įdarais, kepti orkaitėje ar keptuvėje, buvo didžiausiu skanėstu.
Prisimenu, kokie purūs, minkšti ir sultingi buvo močiutės ar mamos pyragėliai. Dabar ir aš žinau šią paslaptį.
Visas reikalas tešloje. Dabar užmaišoma su pienu ar vandeniu, o mūsų šeimoje – su grietine arba kefyru. Tokiu būdu užmaišyta tešla būna ypatingai puri ir švelni. Todėl pyragėliai visada puikūs.
Iškepusius pyragėlius reikia sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad nutekėtų nereikalingi riebalai. Laikykite šias vaišes plastikiniame inde su dangčiu. Valgyti geriau karštus, bet jei atšalo, galima pašildyti, jie bus lyg švieži. Tešla puri, minkšta skani – tokiu receptu verta pasidalinti.
Prisimenu, kokie purūs, minkšti ir sultingi buvo močiutės ar mamos pyragėliai. Dabar ir aš žinau šią paslaptį.
Visas reikalas tešloje. Dabar užmaišoma su pienu ar vandeniu, o mūsų šeimoje – su grietine arba kefyru. Tokiu būdu užmaišyta tešla būna ypatingai puri ir švelni. Todėl pyragėliai visada puikūs.
Iškepusius pyragėlius reikia sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad nutekėtų nereikalingi riebalai. Laikykite šias vaišes plastikiniame inde su dangčiu. Valgyti geriau karštus, bet jei atšalo, galima pašildyti, jie bus lyg švieži. Tešla puri, minkšta skani – tokiu receptu verta pasidalinti.
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kiaušinius dažome natūraliai
Šventėms – tortas „Snickers“
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Raudonojo aksomo tortas
KREVETĖS TEŠLOJE (A LA GABARDINA BŪDU)
PATARIMAI: Ko negalima plauti indaplovėje?
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
Atradau trąšas, kurios nieko nekainavo, o prikėlė net silpniausius augalus
Lašiša tešloje su špinatais ir kreminiu sūriu
Laikantis šių nesudėtingų taisyklių orchidėjos džiugins gausiais žiedais
Garsus Vienuolio receptas: padeda išnaikinti vėžines ląsteles ir stiprina imunitetą!
Keptas kalakutas su citrusiniais vaisiais ir žolelėmis
CUKINIJŲ IR MORKŲ APEKPAS SU LAŠIŠA
Švilpikai iš saldžių bulvių
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Ideali orinė tešla virtinukams
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
Velykiniai lizdeliai - šokoladiniai mufinai
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
KRABŲ LAZDELĖS SLUOKSNIUOTOJE TEŠLOJE
Varškėčiai - teceptas iš mamos sąsiuvinio
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.