Jokio pilvo per 2 savaites! Šis nuostabus gėrimas veiks bet kokio amžiaus žmonėms

Kategorija: Naudingi patarimai


Jokio pilvo per 2 savaites! Šis nuostabus gėrimas veiks bet kokio amžiaus žmonėms

Paskelbė:
16 Sausio 2020
Toks kokteilis buvo sukurtas tokiems atvejams, kai norisi ganėtinai greitai atsikratyti svorio. Žmonės yra įpratę, kad norimų rezultatų pasiekimas yra ganėtinai ilgas procesas. 

Nepamirškite, kad, nepaisant dietos, kurią norite sekti, taipogi privalote imtis papildomų priemonių. Tavo atveju tai gali būti sportas ir šis kefyro kokteilis svorio netekimui. 

Toks kokteilis pagreitina svorio praradimą dėl savo sudedamųjų ingredientų. Įdomiausia yra tai, kad kiekviena iš jų yra labai naudinga mums. 

Bet, dirbdami kartu, jie duos dar daugiau naudos, o rezultatai bus pasiekti dar greičiau. 

Kas įeina į šį kokteilį?

Grikių miltai praturtins organizmą vitaminais bei mikroelementais, pluoštu, krakmolu, sveikaisiais riebalais ir monosacharidais. 

Imbieras kokteilyje normalizuos mūsų medžiagų apykaitą ir pagerins maisto įsisavinimą, sumažins hormonų, sukeliančių ne tik alkį, bet ir svorio padidėjimą ir gamybą. 

Be to, net ir nedideliame kiekyje imbiero yra daug galingų antioksidantų bei mineralų. 

Kefyras padeda valyti žarnyno mikroflorą ir pagerina virškinimo trakto veikimą. Kadangi tai yra probiotikas, jis apima viską, kas reikalinga žarnyno mikrofloros normalizavimui. 

Ir medus padeda apsaugoti nuo kenksmingų mikroorganizmų augimo, maitina energiją ir pašalina toksinus. 

Kartu jie sukurs neįprastą kokteilį - sveiką, maistingą ir malonaus skonio. 

Ingredientai:


  • grikių miltai: 1 valgomojo šaukšto
  • imbiero milteliai: 1 šaukštelio
  • kefyras: 200 mililitrų
  • medus: 1 šaukštelio

  1. Recepto Instrukcijos:

  2. Pirmiausia iš vakaro pasiruošiame dietinį kokteilį, skirtą svorio netekimui. Norėdamos tai padaryti, paprasčiausiai sudedame sudedamąsias dalis į stiklinį indą ir per visą naktį paliekame šaldytuve, kad kiekvienas produktas papildytų kitus.
  3. Kitos dienos ryte iš šaldytuvo išimame stiklinį indą ir paliekame ant stalo, kad įšiltų iki kambario temperatūros. Geriame tuščiu skrandžiu šilto vandens stiklinę su citrina, o po 20 minučių pasigamintą kokteilį vietoje pusryčių.
  4. Pakartojame tai 14 dienų!

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: