Česnakinė lašiša orkaitėje

Kategorija: Žuvies patiekalai


Česnakinė lašiša orkaitėje

Paskelbė:
11 Lapkričio 2021
Šis lašišos keptos orkaitėje receptas yra ypatingas tuo, kad reikia visai nedaug ingredientų, darbo labai mažai ir vakarienę paruoštą turėsite per greičiau nei 30 minučių. Pačios lašišos skonis gaunasi tikrai puikus. Jeigu turite galimybę tokią lašišą taip pat galite kepti ir grilyje, ant gerai įkaitintų žarijų.

 

Ingredientai


  • lašiša: 4 gabaliukų
  • česnakas: 3-4 skiltelių
  • sviestas
  • prieskoninės žolelės
  • druska
  • pipirai


Recepto paruošimas


1. Pirmiausia į nedidelį kepimo indą suguldykite lašišos gabaliukus ir pabarstykite druska, pipirais bei mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis.
2. Tada nuluptą česnaką išspauskite ant lašišos gabaliukų, uždėkite po gabaliuką (arba du) sviesto, kad šis kepant tirptų.
3. Jeigu savo virtuvėje turite šviežių žolelių, jos irgi labai tinka uždėti ant viršaus, kad suteiktų dar daugiau aromato. Aš pati įprastai panaudoju rozmariną bei čiobrelį.
4. Kepkite maždaug 20 minučių iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Skanaukite!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Raktažodžiai:
cesnakai, lasisa, orkaitėje