Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais
Paskelbė:
22 Gruodžio 2020

Ingredientai


    • silkės: 2
    • svogūnai: 3
    • salierai: 0,5 vidutinio
    • pievagrybiai: 250 gramų
    • aliejus (kepimui)
    • druska
    • šviežiai malti pipirai
    • džiovintas čiobrelis (žiupsnelio)
    • tarkuotas muskato riešutas (žiupsnelio)
    • maltos kalendros grūdeliai (žiupsnelio)
    • petražolės

  1. Recepto paruošimas

  2. 1. Iš pradžių silkes išvalome ir jas supjaustome gabaliukais.
  3. 2. Tuomet svogūnus supjaustome plunksnelėmis arba tiesiog pusžiedžiais.
  4. 3. Tada salierą supjaustome šiaudeliais, o pievagrybius tiesiog griežinėliais.
  5. 4. Po to svogūnus, salierus ir pievagrybius kiekvieną atskirai pakepiname su aliejumi.
  6. 5. Kepame, kol suminkštės.
  7. 6. Bebaigiant kepti pievagrybius, suberiame druską, pipirus bei prieskonius.
  8. 7. Daržoves bei grybus atvėsiname, sumaišome.
  9. 8. Patiekiame gražiai išdėliojusios silkę aplink daržoves ir grybus. Skanaujame!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно