Gruzdinti - Skrudinti kalmarų žiedai tešloje
Paskelbė:
20 Gruodžio 2020

Ingredientai


    • išvalyti ir apvirti kalmarai: 650 gramų
    • krakmolas: 3 šaukštų (naudojau bulvių)
  • Tešlai:
    • miltai: 225 gramų
    • bulvių krakmolas: 3 šaukštų
    • pipirai: žiupsnelio
    • kepimo milteliai: 0,5 šaukštelio
    • česnakinė druska: 1 šaukštelio be kaupo
    • ledinis vanduo: ~150-200 mililitrų
  • Virimui:
    • aliejus
  1. Recepto paruošimas

  2. 1. Pirmiausia apvirtus kalmarus supjaustykite žiedais ir apvoliokite krakmole.
  3. 2. Tada visus sausus tešlai skirtus ingredientus sumaišome dubenyje ir palaipsniui pilame vandenį. Maišome, kad neliktų gumulėlių. Vandens pilame tiek, kad tešla būtų maždaug blynų tirštumo (galima pasireguliuoti pagal savo poreikius).
  4. 3. Tuomet sudėkite žiedais supjaustytus kalmarus ir gerai apvelkite tešla.
  5. 4. Po to įkaitinkite aliejų dideliame puode.
  6. 5. Dėkite po kelis kalmarų žiedus ir virkite maždaug 4 minutes. Svarbu, dedame po nedaug, nes kitaip gali sulipti žiedai, jeigu nebus vietos jiems "plaukioti".
  7. 6. Kai jau kalmarų žiedai apskrunda, išimame iš puodo ir sudedame į lėkštę ištiestą popieriniu rankšluosčiu, kad sugertų nereikalingą aliejaus perteklių.
  8. 7. Patiekiame su mėgstamu padažu ir lepinamės!

Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно