ŽUVIES KUKULIAI ČESNAKINIAME GRIETINĖLĖS PADAŽE

Kategorija: Žuvies patiekalai


ŽUVIES KUKULIAI ČESNAKINIAME GRIETINĖLĖS PADAŽE

Paskelbė:
27 Kovo 2019
  • Kukuliams:
    • žuvies filė: 500 gramų
    • svogūnai: 1
    • morkos: 1
    • kiaušiniai: 1
    • česnakas: kelių skiltelių
    • prieskoniai
    • druska
    • žalumynai
    • miltai: kukulių apvoliojimui
  • Padažui:
    • grietinėlė: 200 mililitrų
    • grietinė: 2 valgomųjų šaukštų
    • česnakas: 4 skiltelių (arba pagal skonį)
    • druska
    • mėgiami prieskoniai (neprivaloma)
  1. Pirmiausia žuvį bei svogūną sumalkite mėsmalės pagalba. Morką bei česnaką smulkiai sutarkuokite. Viską sumaišykite, įmuškite kiaušinį, berkite prieskonių ir žalumynų. Jei faršas gavosi labai skystas, įberkite džiūvėsėlių (aš pati įbėriau 2 valgomuosius šaukštus). Tada šlapiomis rankomis formuokite kukulius, apvoliokite juos miltuose bei kepkite keptuvėje, kol gražiai apskrunda iš visų pusių.
  2. Tuomet sumaišykite padažui skirtus produktus (česnaką susmulkinkite). Kukulius dėkite į kepimo formą vieną šalia kito bei užpilkite paruoštą padažą. Troškinkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių. Skanaukite!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: