Troškinti silkių suktinukai

Kategorija: Žuvies patiekalai


Troškinti silkių suktinukai

Paskelbė:
02 Vasario 2020
Reikės:
  • 4 sūdytos silkės
  • 9% actas
  • 2 šaukštai sviesto
  • 100 ml grietinės
  • 2 svogūnai
  • pipirai
Garnyrui:
  • 5-6 bulvės
  • krapai
  • druska

  1. Išdarome ir išplauname silkes, perpjauname išilgai. Svogūnus susipjaustome griežinėliais. Silkių puseles susukame ir į vidų įdedame po gabalėlį svogūno.
  2. Taip paruoštas silkes apšlakstome actu, pabarstome pipirais ir ant jų uždedame po griežinėlį svogūno, truputį sviesto, užpilame grietine ir keletą minučių patroškiname puode ar gilioje keptuvėje.
  3. Garnyrui išverdame bulves su lupena ir nulupame.
  4. Silkių suktinukus išdėliojame silkinėje, apdėliojame virtomis bulvėmis ir apibarstome smulkintais krapais.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: