Avižinė košė su bananais ir cinamonu
Kategorija: Vegetariški / Veganiški
Ingredientai
- 300ml Pieno
- 0.25 arb. š. Cinamono
- 0.5 arb. š. Medaus
- 0.5 vnt. Bananų
- 80g Avižų dribsnių
- 10g Migdolų riekelių
- 1tbps Aguonų
Gaminimas
- Į puodą ant vidutinės ugnies dedame avižas, supilame pieną ir pagardiname druska.
- Leidžiame lengvai užvirti ir nuolat maišydami verdame apie 5-6 minutes, kol pieno beveik nebeliks ir turėsime gražią košę.
- Kol košė verda, sausoje keptuvėje paskrudiname migdolų riekeles.
- Košei išvirus sudedame viską į lėkštes.
- Įmaišome cinamoną, aguonas bei medų.
- Viršų apdėliojame pjaustytais bananais ir apibarstome migdolų riekelėmis.
- Skanaus!
Avižinė košė su cukinijomis
Kiaušinius dažome natūraliai
Baltos duonos ir kiaušinių krepšeliai
Mėsainis Insanity
Prancūziškas skrebutis su riešutų sviestu ir bananais
Krevečių Saganaki
Krevečių Saganaki
Sumuštinis su kiaušiniene, pomidoru ir baziliku
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Grūdėtos varškės blynai su šilauogių sirupu
Vegetariška Korma
Baravykų sriuba
Avokade keptas kiaušinis
Kiaušinių, pomidorų ir špinatų apkepas
Lengvas pomidorų padažas picai
Caprese vištiena
Greitai paruošiami avižiniai ir graikiško jogurto keksiukai
Trinta morkų sriuba
Japoniška vištienos ir makaronų sriuba
Aštri trinta moliūgų sriuba
Vegetariškas ryžių ir cukinijų apkepas
Aštri daržovių sriuba
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
Pasakiška daržovių košė