RUSIŠKI VARŠKĖČIAI
Kategorija: Varškės patiekalai
- varškė: 600 gramų
- kiaušiniai: 2
- cukrus: 3 nubrauktų valgomųjų šaukštų
- miltai: 3 valgomųjų šaukštų su kaupeliu
- druska: žiupsnelio
- miltai (apvoliojimui)
- aliejus (kepimui)
- Iš pradžių varškę pertrinkite per sietelį, dėkite į dubenį, į varškę berkite cukrų, druską, muškite kiaušinius bei gerai ištrinkite. Po to dėkite miltus, išmaišykite.
- Drėgnomis rankomis darykite maždaug graikinio riešuto dydžio rutuliukus, pavoliokite miltuose bei lengvai spustelėkite, bet tik nesuplokite plonai.
- Tada šitaip paruoštus varškėčius kepkite nedideliame kiekyje aliejaus, pamažinusios ugnį. Iškeptus dėkite ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų nereikalingą aliejaus perteklių. Patiekite dar karštus arba gerokai šiltus, nes tokie jie patys gardžiausi. Skanaus!
RUSIŠKI VARŠKĖČIAI (СЫРНИКИ)
Kiaušinius dažome natūraliai
7 skaniausių pasaulyje varškėčių paruošimo paslaptys!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
VARŠKĖČIAI SU VANILINIU PADAŽU
VARŠKĖČIAI SU CINAMONU
Kepti varškėčiai
Patys skaniausi vištienos kepsniai su parmezano plutele
VIRTI BANANINIAI VARŠKĖČIAI
Virtų bulvių kukuliai su baltu padažu
KEPTI VARŠKĖČIAI SU MANŲ KRUOPOMIS
SALOTOS SU BAKLAŽANAIS
KALAKUTIENOS KEPSNELIAI SU POMIDORŲ IR PAPRIKŲ PADAŽU
Klasikinis medaus tortas
Desertas: Varškės "kiaušiniai" su braškėmis
GRIKIŲ KEPSNELIAI (KOTLETAI)
Kalakutienos kepsneliai su pomidorų ir paprikų padažu
Sūrio spurgos su jalapenu
VIRTŲ BULVIŲ KUKULIUKAI
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
Varškės sausainiai „Žąsies kojelės“
CEPELINAI SU VARŠKE | RECEPTAS
GRIKIŲ KOTLETAI (VOS 5 INGREDIENTAI)
Žydinčių pomidorų tręšimas. Atskleistos visos paslaptys