Spūrgos -minkštutėlės
Paskelbė:
03 Balandžio 2019
600g. varškės
2 stiklinės su kaupu miltų
3 dideli kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
2 a.š kepimo miltelių
Stiklinės tūris 250ml.

Į varškę berti cukrų,gerai ištrinti,įmušti kiaušinius išmaišyti iki vientisos masės ,berti druską , įsijoti miltus sumaišytus su kepimo milteliais( po truputį,ne visus iškarto ) vis su šaukštu permaišydamos ,tešla turi gautis minkšta truputį limpanti prie rankų.(kaip darysite spūrgas ,kad neliptų prie rankų patepkite kartas nuo karto aliejumi).daryti graikiško riešuto dydžio spūrgas ,virti įkaitintuose riebaluose ant silpnos ugnies.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно