VARŠKĖS KEKSAS SU ŠOKOLADO GABALIUKAIS
Kategorija: Varškės patiekalai / Desertai
- minkštas sviestas: 110 gramų
- varškė: 220 gramų (naudoju trintą)
- cukrus: 150 mililitrų
- kiaušiniai: 2
- vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
- miltai: 280 gramų
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- pienas: 60 mililitrų
- šokolado gabaliukai: 150 gramų
- Kekso pabarstymui:
- cukrus: 3 valgomųjų šaukštų
- cinamonas: 1 arbatinio šaukštelio
- smulkinti migdolų riešutai: 4-5 valgomųjų šaukštų
- Pirmiausia išsukame minkštą sviestą, varškę, kiaušinius bei cukrų iki vientisos masės.
- Tuomet miltus sumaišome su kepimo milteliais ir vanile, suberiame į kiaušinių masę bei viską gerai išmaišome. Suberiame susmulkintus šokolado gabaliukus bei tešlą supilame į riebalais pateptą kepimo formą. Kekso viršų apibarstome mišiniu iš riešutų, cinamono bei cukraus.
- Po to kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 50 minučių (arba tikriname mediniu iešmeliu), kol bus visiškai iškepęs. Lepinamės!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Šventėms – tortas „Snickers“
Kiaušinius dažome natūraliai
ŠOKOLADINIS TRUPININIS VARŠKĖS PYRAGAS
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
Migdolų pyragas su uogiene
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS
KREMINIS VARŠKĖS PYRAGAS
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
PIENO KOKTEILIS SU BANANAIS, ŽEMĖS RIEŠUTŲ SVIESTU IR ŠOKOLADO GABALIUKAIS
Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru
Raudonojo aksomo tortas
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“
VARŠKĖS APKEPAS SU MORKOMIS
KITOKIE ČIRVINIAI BLYNAI
Velykiniai lizdeliai - šokoladiniai mufinai
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
Šokoladinis tiramisų tortas
DESERTAS: RUDIS SU "OREO" SAUSAINIAIS
Apelsinų ir migdolų pyragas
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS
Veganiški keksiukai su razinomis