VARŠKĖČIAI SU CINAMONU

Kategorija: Varškės patiekalai


VARŠKĖČIAI SU CINAMONU

Paskelbė:
27 Kovo 2019
    • varškės: 200 gramų
    • kiaušinių: 1
    • kvietinių miltų: 0,5 stiklinės
    • cukraus: 3 valgomųjų šaukštų
    • druskos
    • cinamono
  • Padažui:
    • sviestas
    • grietinėlė
    • cukrus
    • cinamonas
  1. Iš pradžių varškę ištrinkite dubenyje, įmuškite kiaušinį, berkite cukrų, išmaišykite bei dėkite miltus. Užminkykite tešlą.
  2. Tuomet iš tešlos formuokite maždaug 3-4 centimetrų skersmens ritinėlius, juos apvoliokite miltuose bei supjaustykite maždaug 1 centimetro griežinėliais (arba galite iškočioti 1 centimetro storio lakštą bei supjaustyti jį kvadratėliais arba juostelėmis).
  3. Po to varškėčius dėkite į užvirintą pasūdytą vandenį bei virkite maždaug 8 minutes.
  4. Virtus varškėčius patiekite su tirpintu sviestu arba sviesto - grietinėlės padažu, šiek tiek pagardintu cukrumi. Abiem atvejais varškėčiai yra apibarstomi cinamonu. Nerealiai gardu. Pasilepinkit!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: