VARŠKĖČIAI SU CINAMONU
Kategorija: Varškės patiekalai
- varškės: 200 gramų
- kiaušinių: 1
- kvietinių miltų: 0,5 stiklinės
- cukraus: 3 valgomųjų šaukštų
- druskos
- cinamono
- Padažui:
- sviestas
- grietinėlė
- cukrus
- cinamonas
- Iš pradžių varškę ištrinkite dubenyje, įmuškite kiaušinį, berkite cukrų, išmaišykite bei dėkite miltus. Užminkykite tešlą.
- Tuomet iš tešlos formuokite maždaug 3-4 centimetrų skersmens ritinėlius, juos apvoliokite miltuose bei supjaustykite maždaug 1 centimetro griežinėliais (arba galite iškočioti 1 centimetro storio lakštą bei supjaustyti jį kvadratėliais arba juostelėmis).
- Po to varškėčius dėkite į užvirintą pasūdytą vandenį bei virkite maždaug 8 minutes.
- Virtus varškėčius patiekite su tirpintu sviestu arba sviesto - grietinėlės padažu, šiek tiek pagardintu cukrumi. Abiem atvejais varškėčiai yra apibarstomi cinamonu. Nerealiai gardu. Pasilepinkit!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
BULVINIAI BLYNAI SU VARŠKĖS - GRIETINĖS PADAŽU
7 skaniausių pasaulyje varškėčių paruošimo paslaptys!
Šventėms – tortas „Snickers“
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
Kiaušinius dažome natūraliai
RUSIŠKI VARŠKĖČIAI (СЫРНИКИ)
RUSIŠKI VARŠKĖČIAI
Itališkieji bulvių virtinukai Gnocchi
VARŠKĖS SKRYLIAI
VARŠKĖČIAI SU VANILINIU PADAŽU
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
BULVINUKAI SU GRYBŲ PADAŽU
VIRTI BANANINIAI VARŠKĖČIAI
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru
Mielinės spurgos su džemu
Klasikinis medaus tortas
KEPTI VARŠKĖČIAI SU MANŲ KRUOPOMIS
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Varškėčiai - teceptas iš mamos sąsiuvinio
BULVINIAI PIRŠTELIAI SU MORKOM
GRIKIŲ KEPSNELIAI (KOTLETAI)