Čili dešrainiai
Kategorija: Užkandžiai
Ingredientai
- 1 arb. š. Druskos
- 1 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
- 2 valg. š. Garstyčių
- 1 arb. š. Aitriųjų paprikų (maltų)
- 60g Cheddar sūrio
- 450g Pomidorų padažo
- 450g Jautienos faršo
- 2vnt. Česnako skiltelių
- 1vnt. Svogūnų
- 4vnt. Dešrelių
- 4vnt. Dešrainių bandelių
Gaminimas
- Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuvę su aliejumi. Sudedame smulkintą svogūną bei česnaką ir pakepame apie 5 minutes, kol daržovės suminkštės.
- Sudedame faršą ir dar pakepame apie 10 minučių, kol mėsa gražiai apskrus.
- Sudedame pomidorų padažą, aitriąsias paprikas, garstyčias ir dar patroškiname apie 15 minučių. Pagardiname druska bei pipirais.
- Kol čili troškinasi, kitame puode apie 5 minutes apverdame dešreles.
- Išimame jas, nusausiname ir apkepame keptuvėje arba grilyje. Labai tinka keptuvė su grotelėmis. Taip pat tokioje keptuvėje galima paskrudinti ir bandeles.
- Iškeptas dešreles dedame į bandeles, uždedame čili troškinio ir pabarstome sūriu.
- Skanaus!
Coney Island čili dešrainiai
Mėsainis Insanity
Enčilados su vištiena ir špinatais
VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS
Jautienos antrekotas keptuvėje
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
Vegetariška Korma
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Makaronai su vištiena ir shiitake grybais
Orkaitėje keptas omletas
9 dalykai, kurių jokiu būdu negalima šildyti mikrobangų krosnelėje
Itališkas baklažanų apkepas
Sūrio mėgėjų pica
Koldūnai su prancūzišku pomidorų troškiniu
Taco makaronai su sūriu
Taco makaronai su sūriu
Prancūziška svogūnų sriuba
Šniceliai su balta duona ir padažu
GULIAŠAS PO BULVIŲ PLUTELE
Grilyje keptos krevetės su daržovėmis
Caprese vištiena
Skrebučiai su krevetėmis
JAUTIENOS STEIKAS SU DARŽOVĖMIS
KALAKUTIENOS DEŠRELĖS SU KOPŪSTAIS