GAIVŪS TORTILIJŲ SUKTINUKAI SU JAUTIENOS DIDKEPSNIU

Kategorija: Užkandžiai / Jautiena, veršiena


GAIVŪS TORTILIJŲ SUKTINUKAI SU JAUTIENOS DIDKEPSNIU

Paskelbė:
04 Balandžio 2019

    • pilno grūdo tortilijos: 3-4
    • "Kitchen me" sausai brandinta jautienos nugarinė ir išpjovos didkepsnis: 400 gramų
    • plonai pjaustytas sūris: 1 pakelio (naudotas "Jarlsberg")
    • Iceberg salotos
    • ilgavaisiai agurkai: 1
    • kaparėliai
    • druska
    • pipirai
    • dantų krapštukai ar kitokie smeigtukai (susmeigimui)
  • Padažui
    • majonezas
    • bbq padažas (1:1 santykiu su majonezu)
  1. Iš pradžių jautienos didkepsnį nusausinkite, keptuvę gerai įkaitinkite, įpilkite šlakelį aliejaus bei kepkite iš kiekvienos pusės po maždaug 5 minutes, būtina nevartyti. Tada iškeptą didkepsnį pagardinkite druska bei pipirais, dėkite į foliją, susukite ir palikite maždaug 10-15 minučių. Po šio laiko smulkiai supjaustykite.
  2. Tuomet tortiliją aptepkite padažu, dėkite Iceberg salotų lapus, sūrį bei susmulkintą jautieną. Agurką supjaustykite šiaudeliais, dėkite ant tortilijų, berkite kaparėlius bei viską susukite. Susukite į foliją bei dėkite mažiausiai pora valandų į šaldytuvą. Prieš patiekdamos supjaustykite, smeikite dantų krapštuku arba kitokiu smeigtuku, kad būtų patogiau ragauti. Skanaus!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: