ŠVENTINIAI SUMUŠTINUKAI-UŽKANDUKAI SU SILKE

Kategorija: Užkandžiai / Žuvies patiekalai


ŠVENTINIAI SUMUŠTINUKAI-UŽKANDUKAI SU SILKE

Paskelbė:
27 Kovo 2019

    • prancūziški batonai: 0,5
    • ilgavaisiai agurkai: 0,5
    • silkės filė: 200 gramų
    • alyvuogių aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
    • vyno actas: 2 valgomųjų šaukštų
    • krapai
    • druska
    • pipirai
  1. Iš pradžių prancūzišką batoną supjaustome riekelėmis bei paskrudiname orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, kol paraus.
  2. Tuomet agurką supjaustome plonais griežinėliais bei mirkome maždaug 15 minučių alyvuogių aliejaus, vyno acto, druskos ir piprų mišinyje. Silkę bei svogūnus supjaustome smulkiais gabaliukais, juos pagardiname šviežiais krapais.
  3. Tada ant skrudinto batono padedame marinate mirkytą agurko griežinėlį, o ant jo - silkutę su svogūnais. Sumuštinukus galite pašlakstyti likusiu marinatu. Mėgaujamės!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: