RAUGINTŲ KOPŪSTŲ IR SILKĖS UŽKANDIS
Kategorija: Užkandžiai / Žuvies patiekalai
- silkės filė: 2
- rauginti kopūstai: 300 gramų
- pievagrybiai: 120 gramų
- svogūnai: 1
- aliejus: šlakelio
- Iš pradžių svogūną supjaustykite ganėtinai smulkiai bei pakepinkite keptuvėje su trupučių aliejaus. Tada į tą pačią keptuvę sudėkite nuplautus raugintus kopūstus. Susmulkinkite grybus, juos sudėkite keptuvę. Viską keletą minučių patroškinkite.
- Po to atvėsusius kopūstus sudėkite į lėkštę, ant viršaus išdėliokite supjaustytą silkių filė. Patiekite ir skanaukite!
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
Kiaušinius dažome natūraliai
Troškinti silkių suktinukai
Veganiška trinta raugintų agurkų sriuba
Troškinti kopūstai su mėsa
Troškinta aviena su kopūstais
TROŠKINTI RAUGINTI KOPŪSTAI SU DŽIOVINTAIS GRYBAIS
Pietums – kiaulienos dešrelės su raugintais kopūstais
Karšta silkių užkandėlė
Chicken nuggets arba orkaitėje kepti traškūs vištienos gabaliukai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Pyragas su silkių file ir pievagrybiais
Naudingi patarimai apie daržoves
Pievagrybių apkepėlės su silkių įdaru
Greitai marinuoti kopustai
Troškinti rauginti kopūstai su rūkytais šonkauliukais
SPAGETI TROŠKINYS SU VIŠTIENA
Kopūstais įdaryti bulvių kotletukai
Silkės ir grybų mišrainė
SILKĖS UŽKANDIS SU KIAUŠINIU
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS IR DEŠRELIŲ UŽKANDIS
Žiedinių kopūstų salotos su kiaušiniais
Kepenėlių salotos su daržovėmis
Vištiena orkaitėje su raugintais kopūstais