RAUGINTŲ KOPŪSTŲ IR SILKĖS UŽKANDIS

Kategorija: Užkandžiai / Žuvies patiekalai


RAUGINTŲ KOPŪSTŲ IR SILKĖS UŽKANDIS

Paskelbė:
27 Kovo 2019

    • silkės filė: 2
    • rauginti kopūstai: 300 gramų
    • pievagrybiai: 120 gramų
    • svogūnai: 1
    • aliejus: šlakelio
  1. Iš pradžių svogūną supjaustykite ganėtinai smulkiai bei pakepinkite keptuvėje su trupučių aliejaus. Tada į tą pačią keptuvę sudėkite nuplautus raugintus kopūstus. Susmulkinkite grybus, juos sudėkite keptuvę. Viską keletą minučių patroškinkite.
  2. Po to atvėsusius kopūstus sudėkite į lėkštę, ant viršaus išdėliokite supjaustytą silkių filė. Patiekite ir skanaukite!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: