KREVEČIŲ UŽKANDIS

Kategorija: Užkandžiai / Žuvies patiekalai


KREVEČIŲ UŽKANDIS

Paskelbė:
27 Kovo 2019

    • tigrinės krevetės
    • česnakas
    • čili pipiras
    • stambi druska
    • alyvuogių aliejus
    • skystas medus: 1 valgomojo šaukšto
  • Padažui:
    • pelėsnis sūris: 200 gramų (intensyvesnio skonio, naudota su mėlynuoju pelėsiu Dor blue)
    • grietinė: 2 valgomųjų šaukštų
  1. Pradžioje atitirpusias krevetes apšlakstome alyvuogių aliejumi, beriame druskos, kapotų pipirų. Išmaišome bei paliekame 30 minučių. Gerai įkaitiname keptuvę, pilame šiek tiek aliejaus, dedame kapotus česnakus, jiems apkepus, sudedame krevetes. Apkepame ( trumpai, kad krevetės tik pašiltų, nes ilgai jas kepant jos tampa guminės). Galiausiai dedame medaus bei viską gerai išmaišome. Leidžiame joms karamelizuotis. Ištraukus iš keptuvės, leidžiame joms atvėsti.
  2. Per tą laiką pasigaminame padažą. Viskas labai paprasta. Sūrį supjaustome smulkiai, dedame grietinę bei viską gerai išsukame, kad neliktų gumulėlių ir padažas būtų vientisas. Viskas. Skanaujame!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: