Greitai paruošiami užkandiniai krepšeliai su kumpiu, sūriu ir pievagrybiais

Kategorija: Užkandžiai


Greitai paruošiami užkandiniai krepšeliai su kumpiu, sūriu ir pievagrybiais

Paskelbė:
11 Gruodžio 2020

Ingredientai


    • krepšeliai: ~16 (priklausys nuo jų dydžio)
    • pievagrybiai: 160 gramų
    • sūris: 160 gramų
    • rūkytas kumpis: 160 gramų
    • svogūnų laiškai: poros saujelių
    • druska
    • malti juodieji pipirai
  • Kepimui:
    • aliejus: šlakelio

  1. Recepto paruošimas

  2. 1. Pirmiausia pievagrybius supjaustome nedideliais gabalėliais.
  3. 2. Tada į keptuvę įpilame šlakelį aliejaus, įkaitiname, sudedame pievagrybius ir apkepame maždaug 2-4 minutes.
  4. 3. Tuomet svogūnų laiškus pasmulkiname, kumpį supjaustome nedideliais gabalėliais, sūrį sutarkuojame ir suberiame į dubenį.
  5. 4. Po to į dubenį su paruoštais ingredientais sudedame apkeptus pievagrybius, įberiame druskos ir pipirų, permaišome.
  6. 5. Tada į krepšelius dedame pasiruoštos masės.
  7. 6. Galiausiai kepimo formą išklojame su kepimo popieriumi ir sudedame krepšelius.
  8. 7. Kepame įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 minučių, kol sūris dailiai ištirpsta. Lepinamės!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: