Aštri topinambų sriuba

Kategorija: Sriubos


Aštri topinambų sriuba

Paskelbė:
04 Balandžio 2019

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 50g Svogūnų
  • 10g Česnakų
  • 100g Sviesto
  • 70g Parmezano sūrio
  • 500ml Daržovių sultinio
  • 1vnt. Čili pipirų
  • 700g Topinambų
  • 0.25 arb. š. Kalendros sėklų
  • 2vnt. Paprikų

Gaminimas

  1. Į puodą įdedame pusę pakelio sviesto, jam ištirpus sudedame smulkintus svogūnus, pjaustytą aštrų pipirą, smulkintą česnaką bei kalendrų sėklas, kepame apie 8-10min.
  2. Sudedame nuluptas pjaustytas saldžiąsias bulves bei smulkintas paprikas ir dar keletą minučių pakepame svieste visas daržoves.
  3. Supilame į daržovių puodą sultinį, verdame 10 minučių.
  4. Visas daržoves galime susmulkinti elektriniu smulkintuvu.
  5. Patiekiame apibarsčius tarkuotu parmezano sūriu.
VISO: 1660 kcal, 152g angliavandenių, 44g baltymų, 104g riebalų, 89mg cholesterolio.

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: