Prancūziška svogūnų sriuba
Kategorija: Sriubos
Ingredientai
- 100g Svogūnų
- 30g Sviesto
- 1000ml Vištienos sultinio
- 200ml Sauso raudono vyno
- 40g Provolone sūrio
- 20g Skrebučių
Gaminimas
- Į puodą dedame sviestą, suberiame smulkiai pjaustytus svogūnus ir troškiname apie 5minutes.
- Po 5 minučių į puodą pilame vyną, ir troškiname dar 5 min.
- Dar po kelių minučių supilame sultinį ir sriubą verdame 10minučių.
- Patiekiame su skrebučiais bei sūriu.
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Japoniška vištienos ir makaronų sriuba
Bulvių ir pomidorų užkepėlė
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
Trinta česnakų ir morkų sriuba
Vištienos ir Feta sūrio sriuba
Aštri trinta moliūgų sriuba
PRANCŪZIŠKA CUKINIJŲ SRIUBA
Lengvas pomidorų padažas picai
Prancūziška svogūnų sriuba
Kiaušinienė su duonos skrebučiais
TUNO SALOTOS SU SKREBUČIAIS
VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS
Moliuskų sriuba
Čili sriuba su faršu
Mėsainis Insanity
Trinta morkų sriuba
Aštri topinambų sriuba
Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele
Kesadilija (Quesadilla) su feta sūriu
Baravykų sriuba
Aštri daržovių sriuba
Lęšių sriuba
Prancūziška sūrio ir vištienos sriuba