Trinta morkų sriuba

Paskelbė:
04 Balandžio 2019

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 50g Svogūnų
  • 15g Česnakų
  • 2 arb. š. Imbierų
  • 40ml Apelsinų sulčių
  • 2vnt. Morkų
  • 1 arb. š. Kario prieskonių
  • 1vnt. Daržovių sultinio kubelių
  • 200ml Kokosų pieno

Gaminimas

  1. Puode arba gilioje keptuvėje ant šaukšto aliejaus 5 min pakepame svogūną bei imbierą, sudedame smulkintą česnaką, tarkuotas morkas, karį ir viską užpilame sultiniu.
  2. Verdame apie 20min.
  3. Išvirtas daržoves kartu su sultiniu susmulkiname elektriniu smulkintuvu.
  4. Į gautą masę pilame kokosų pieną, beriame druskos ir pipirų.
  5. Vėsiname sriubą 7 minutes, tada supilame apelsino sultis.
  6. Trintą morkų sriubą patiekiame šiltą.
VISO: 583 kcal, 32g angliavandenių, 7g baltymų, 51g riebalų, 0mg cholesterolio.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно