SRIUBA SU VOVERAITĖMIS IR RYŽIAIS
Kategorija: Sriubos
- šv. voveraitės: 400 gramų
- bulvės: 3
- morkos: 2
- svogūnai: 1
- ryžiai: 0,5 stiklinės
- vištienos sultinys: 2 litrų
- grietinėlė: 150 mililitrų
- šv. krapai: mažo pundelio
- druska
- pipirai
- aliejus arba sviestas (kepimui)
- Iš pradžių keptuvėje su įkaitintu aliejumi arba ištirpintu sviestu apkepinkite susmulkintą svogūną bei supjaustytas plonais griežinėliais morkas. Kepikite, kol daržovės suminkštės.
- Tuomet į puodą sudėkite nedideliais kubeliais supjaustytas bulves, kepintas daržoves bei nuvalytus grybus, užpilkite sultiniu ir verdame, kol bulvės beveik išvirs.
- Tada sudėkite ryžius bei virkite, kol išverda. Po to supilkite grietinėlę, suberkite susmulkintus krapus, druską bei pipirus, šiek tiek pakaitinkite ir išjunkite viryklę. Patiekite ir mėgaukitės!
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!
Rizotas su šviežia lašiša ir voveraitėmis
KIAULIENOS TROŠKINYS SU VOVERAITĖMIS
Pica su voveraitėmis
Vištienos - voveraičių šventinis troškinys
Kiaušinius dažome natūraliai
ŽEMAITIŠKI BLYNAI KITAIP (SU VOVERAITĖMIS)
Sriuba su porais ir lašiša
Su voveraitėmis troškintas triušis
SOTI SRIUBA SU GRYBAIS
Pomidorų sriuba su kukulaičiais
KIAULIENOS KEPSNYS SU SVOGŪNŲ PADAŽU
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU PAPRIKA
DARŽOVIŲ SRIUBA SU VIŠTŲ SKILVELIAIS
TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA PAGAL JELENĄ
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS
AVIENOS SRIUBA
VIŠTIENOS KEPENĖLĖS SU MORKOMIS IR GRYBAIS GRIETINĖLĖS PADAŽE
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
VOVERAITĖS SU BULVĖMIS
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
Trinta česnakų ir morkų sriuba
Veganiška trinta raugintų agurkų sriuba
AGURKINĖ SRIUBA | RECEPTAS