SRIUBA SU VOVERAITĖMIS IR RYŽIAIS

Kategorija: Sriubos


SRIUBA SU VOVERAITĖMIS IR RYŽIAIS

Paskelbė:
27 Kovo 2019

    • šv. voveraitės: 400 gramų
    • bulvės: 3
    • morkos: 2
    • svogūnai: 1
    • ryžiai: 0,5 stiklinės
    • vištienos sultinys: 2 litrų
    • grietinėlė: 150 mililitrų
    • šv. krapai: mažo pundelio
    • druska
    • pipirai
    • aliejus arba sviestas (kepimui)
  1. Iš pradžių keptuvėje su įkaitintu aliejumi arba ištirpintu sviestu apkepinkite susmulkintą svogūną bei supjaustytas plonais griežinėliais morkas. Kepikite, kol daržovės suminkštės.
  2. Tuomet į puodą sudėkite nedideliais kubeliais supjaustytas bulves, kepintas daržoves bei nuvalytus grybus, užpilkite sultiniu ir verdame, kol bulvės beveik išvirs.
  3. Tada sudėkite ryžius bei virkite, kol išverda. Po to supilkite grietinėlę, suberkite susmulkintus krapus, druską bei pipirus, šiek tiek pakaitinkite ir išjunkite viryklę. Patiekite ir mėgaukitės!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: