AVIENOS SRIUBA
Paskelbė:
27 Kovo 2019

    • avienos mėsa: ~500 gramų
    • avienos kauliukai: poros
    • svogūnai: 2
    • paprikos: 1
    • morkos: 2
    • bulvės: 5
    • česnakas: 2 skiltelių
    • avienos prieskoniai
    • druska
    • pipirai
  1. Iš pradžių puode aliejuje apkepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, kai jau suminkštėja sudėkite gabaliukais supjausytą avieną bei apkepinkite. Tuomet sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytas morkas ir paprikas. Viską vėl pakepinkite, uždenkite dangčiu bei patroškinkite maždaug 30 minučių.
  2. Po to pabarstykite druska, pipirais ir avienos prieskoniais, užpilkite verdančiu vandeniu, įdėkite avienos kauliukus bei virkite maždaug 90 minučių. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves bei dar palikite virti maždaug pusvalandį (avieną reikia virti ilgai, kad būtų minkšta). Kai jau išverda nuimkite nuo ugnies, įspauskite česnako, uždenkite bei palikite pastoveti 5-10 minučių. Patiekite ir mėgaukitės!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно